Het 4-Fasen Reset programma

Heb je last van een droge, doffe of juist een vette huid? Of ben je de 30 gepasseerd en heb je ineens weer last van acne?
Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren,
hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïrriteerd raken. Wij werken daarom volgens het unieke 4-Fasen Reset programma.

Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid.

Wij begeleiden je graag in 4 fasen naar maximale huidverbetering!

Tijdens het unieke 4 Fasen Reset programma doorloop je vier verschillende fasen, waarbij de perfecte huidconditie wordt gerealiseerd.

Dankzij de innovatieve samenstelling van hoge concentraties actieve werkstoffen – groene cosmeceuticals – is vrijwel elk huidprobleem te behandelen. Deze werkstoffen dringen door tot diep in de huidlagen en zijn daardoor in staat jouw huid te regenereren en onregelmatigheden, veroudering en huidproblemen bij de bron aan te pakken.

Elke fase heeft haar eigen unieke resultaat en in elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgende fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is. Zichtbare huidverbetering creëren we door samen met jou te kiezen voor de juiste producten op de juiste momenten. Tijdens de verschillende behandelingen wordt er veel aandacht besteed aan de huidanalyse.

Bewonder Hoe Bijzonder Je Bent
17917262_1234992269932155_87792361863823

Fase