Just Say NO
extenso%20face_edited.jpg

Huidverzorging

Uw huid is het grootste orgaan  van uw lichaam en verdient speciale aandacht.

Schoonheidssalon Happy Face and Feet  kiest daarom bewust voor u en daarmee voor onze passie; pure en natuurlijke ingrediënten, gezondheid en liefde voor de huid; IK SKIN PERFECTION en EXTENSO.

 

"JUST SAY NO!"

Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen.

Daarom gebruikt Schoonheidssalon Happy Face and Feet  100% pure, organische producten die worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en resultaat voor de huid.

100 % natuurlijke ingrediënten en geen gekke toevoegingen.

Alle produkten van IK SKIN zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen parabenen, sulfaten,minerale oliën ,paraffine, geur-en kleurstoffen.

Deze bewuste keuze van de klinisch bewezen, natuurlijke werkstoffen in hoge dosering "Groene Cosmeceuticals" maakt IK SKIN zacht en daadkrachtig voor de huid.

Extenso werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde, huidvriendelijke en hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten en vitaminen. Extenso kiest bewust voor milde en bij voorkeur voor natuurlijke conserveringsmiddelen en dat alles in minimale percentages. Op deze manier creëren we veilige en betrouwbare producten en minimaliseren we de kans op het veroorzaken van reacties. Extenso verwerkt geen minerale oliën, overbodige parabenen en dierlijke ingrediënten in de producten en test niet op dieren.

"ER WORDEN GEEN DIERLIJKE INGREDIËNTEN GEBRUIKT EN ONZE PRODUCTEN WORDEN NIET OP DIEREN GETEST!“