massage-spijkenisse.jpg

Boek nu een massage in Spijkenisse

Heeft u behoefte aan wat meer ontspanning of wilt u uzelf even helemaal verwennen? Dan kunt u bij mij een massage in Spijkenisse boeken. In mijn mooi ingerichte salon verwelkom ik u graag en laat ik met een massage alle stress van u af glijden. U heeft daarbij de keuze uit een Rug-Nek-Schouder massage, een Gehele Lichaamsmassage of een Deel Massage voor een specifiek deel van het lichaam (in overleg). Af en toe een massage in Spijkenisse boeken zorgt ervoor dat uw stresslevels lager zijn, u zich mentaal sterker voelt en meer energie heeft. Bovendien is het ook nog eens erg goed voor uw gezondheid. Een massage is namelijk de ultieme manier om te ontspannen, en als uw lichaam in een ontspannen staat van zijn is dan werkt het immuunsysteem beter en wordt eten beter verteerd. Het heeft dus zeker niet alleen effecten op uw gemoedstoestand, hoewel dat ook zeker een reden is om bij mij een massage in Spijkenisse te boeken.

Schoonheidssalon in Spijkenisse voor diverse behandelingen

U kunt in mijn schoonheidssalon in Spijkenisse niet alleen terecht voor een ontspannende lichaamsmassage, maar ook voor diverse andere behandelingen. Als eerste de gezichtsbehandelingen, welke gebaseerd zijn op de mooie, 100% natuurlijke producten van het merk IK SKIN. Dit merk heeft een prachtige lijn producten voor elk huidtype ontwikkeld, die de huid kalmeren en ondersteunen. Mijn behandelingen richten zich op de diverse huidtypen en huidklachten, waardoor er altijd een geschikte bij zit voor jouw huid. Of u nu een verjongend effect wilt of een kalmerende behandeling (bijvoorbeeld bij acne), alles is mogelijk in mijn salon. Natuurlijk zijn deze behandelingen te combineren met de massage in Spijkenisse, of met een van de andere behandelingen die ik te bieden heb.

Massage Spijkenisse

Manicure, massage en pedicure in Spijkenisse

Doordat ik zo breed geschoold ben kan ik in mijn salon zoveel verschillende behandelingen aanbieden. Los van de gezichtsbehandelingen en massage in Spijkenisse kunt u dus ook bij mij terecht voor een manicure, pedicure en zelfs een harsbehandeling. Het harsen van gezichts- of lichaamshaar is de perfecte manier om wekenlang een gladde huid te hebben en niet meer te hoeven scheren. Dit is ideaal voor mensen die snel huidirritaties krijgen van het scheren of die er simpelweg niet naar om willen hoeven kijken, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat. Alle behandelingen in mijn salon voer ik uit met de beste materialen en producten, zodat u alleen het mooiste resultaat kunt verwachten, want alleen dan ben ik tevreden.