Pedicure spijkenisse.jpg

Uitgebreide pedicure in Spijkenisse

Bent u op zoek naar een fijne salon voor een pedicure in Spijkenisse? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. In mijn schoonheidssalon in Spijkenisse bied ik diverse pedicurebehandelingen aan, de een wat uitgebreider dan de ander. U heeft daarbij de keuze uit meerdere varianten Happy Feet behandelingen, welke u desgewenst kunt aanvullen met een heerlijke voetmassage of het lakken van de nagels. Overigens zit het lakken van de nagels al inbegrepen in de Deluxe behandeling, maar niet in de Complete of Cosmetische variant. Bij mij een pedicure in Spijkenisse boeken garandeert u van een optimaal resultaat en bovendien een heerlijk moment voor uzelf. Mijn salon is heel mooi ingericht en een oase van rust, waardoor u weer helemaal ontspannen de deur uitloopt. Dit vind ik minstens net zo belangrijk als het resultaat van de behandeling zelf.

Pedicure in Spijkenisse voor voetklachten

U kunt niet alleen bij mij terecht voor een puur cosmetische pedicure in Spijkenisse, maar ook voor als u klachten aan de voeten ervaart. Daarbij kunt u denken aan het behandelen van likdoorns en ingegroeide teennagels of het frezen van kalk- of schimmelnagels. Als u last heeft van een van de ze klachten dan kunt u deze als los onderdeel toevoegen aan uw pedicure in Spijkenisse, of op zichzelf staand boeken. Natuurlijk zijn alle behandelingen met elkaar te combineren, en kunt u elk type pedicure ook tegelijk boeken met een schoonheidsbehandeling of massage in Spijkenisse. Ook daarvoor kunt u namelijk in mijn salon terecht. Ik bied wat dat betreft een uitgebreid scala aan behandelingen, en werk daarvoor bovendien alleen met de beste materialen en producten.

Pedicure Spijkenisse

Mijn ervaring als schoonheidsspecialiste

Inmiddels werk ik al 18 jaar als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb ik al veel ervaring op mogen doen, niet alleen als specialiste, maar ook als zelfstandig ondernemer. Ik wil u als klant alleen het beste te bieden hebben, en heb me daarom op diverse vlakken gespecialiseerd. Zo kunt u bij mij een pedicure in Spijkenisse boeken, maar ook een schoonheidsbehandeling, een massage en zelfs een ontharingsbehandeling. Ik kan zowel gezichts- als lichaamshaar voor u verwijderen en doe dat door middel van harsen. Dit geeft een glad resultaat tot wel 6 weken en is niet voor niets een hele populaire behandeling. Dus of u nu huidproblemen wilt behandelen, op zoek bent naar een salon voor een pedicure of simpelweg een ontspannende lichaamsmassage wilt boeken, bij mij bent u voor al deze zaken aan het juiste adres.