top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMiranda van Es

Waarom werkt jouw moisturizer/crème niet?

Hieronder de 5 meest gemaakte fouten:


  • Je reinigt je gezicht met een cleanser op basis van olie: Zorg dat je twee keer je gezicht reinigt! Maak eerst gebruik van een cleanser op oliebasis (tip: Hydro Cleansing Oil) en vervolgens één op waterbasis (tip: Foaming Cleansing Gel).

  • Je laat je moisturizer niet lang genoeg intrekken voor je gaat slapen: Plakt jouw crème ook vaak aan jouw kussen? Dan is de kans groot dat je je nachtcrème niet lang genoeg laat intrekken! Reken minimaal op 10 minuten intrektijd per product.

  • Je kiest de verkeerde moisturizer voor jouw huidtype: Laat je adviseren door een Extenso eXpert over jouw huidtype, zodat jij de perfecte crème kan vinden die bij jouw huid past!

  • Je brengt 's avonds te zware producten aan: Wist je dat er ook zoiets bestaat als té veel crème? Een dikke laag kan soms heerlijk aanvoelen, maar het kan ook je poriën verstoppen! Je hebt slechts een framboos-grootte aan crème nodig!

  • Je gebruikt je verzorgingsproducten in de verkeerde volgorde: Meerdere verzorgingsproducten aanbrengen is zeker geen probleem. Zorg er wel voor dat je al die producten in de juiste volgorde gebruikt zodat ze optimaal werken! De regel is als volgt: start licht en eindig zwaar. Begin dus na het reinigen met een serum en sluit af met een crème!

Psstt.. Nog een extra tip: kom eens langs bij

Schoonheidssalon Happy Face and Feet voor een huidadvies afgestemd op jou huidtype!7 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page