Zeer geslaagde opening 

1 november was het zover de opening van mijn Salon, Schoonheidssalon Happy Face And Feet. In eerste instantie twijfelde ik nog om het te doen en dacht zal het wel doorkomen bij de mensen,misschien komt er wel niemand... Al die gedachtes ,beetje onzekerheid en voor de mensen die mij kennen is dat echt weer iets voor mij 😁🤭 Maar niets was minder waar , mijn gedachtes waren natúúrlijk niet nodig!! Want om 11.00 stond de eerste voor de deur om mijn trots te komen bewonderen. En voor ik het wist kwamen de mensen af en aan en stond ik tot 15.00 non stop in de praktijk 🥰 Ik wil iedereen die er 1 en 2 november waren ontzettend bedanken voor alle liefs, complimenten,bloemen én planten. Ik voel me zeer vereerd en ben erg trots op mijn salon maar ook op mijn klanten want, LIEVE KLANTEN ,zonder jullie kan ik dit fantastische werk niet doen en daarom, vooral daarom ga ik met alle plezier naar mijn praktijk DANK JULLIE WEL 🥰♥️

37 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven