schoonheidssalon-spijkenisse.jpg

Schoonheidssalon in Spijkenisse voor IK SKIN behandelingen

In mijn schoonheidssalon in Spijkenisse werk ik met het prachtige merk IK SKIN. Dit merk is gemaakt om de natuurlijke pH-waarde van de huid te herstellen en biedt specifieke producten voor elk huidtype. Het mooie aan dit merk vind ik dat het 100% natuurlijk is, waardoor het heel erg zacht is voor de huid en krachtig werkt bij elke denkbare huidwens of probleem. In mijn schoonheidssalon in Spijkenisse bied ik vier verschillende soorten huidbehandelingen aan, welke zijn gebaseerd op de producten van IK SKIN. Deze behandelingen zijn gericht op de diverse huidtypes, en werken heel gericht aan specifieke huidproblemen. Bij elk type behandeling kunt u kiezen hoe uitgebreid u deze wilt. U kunt kiezen voor de Basisbehandeling, maar ook voor een uitgebreider pakket kiezen. Daar zit bijvoorbeeld een bindweefselmassage in, een kleimasker of het epileren van de wenkbrauwen bij inbegrepen.

Schoonheidssalon in Spijkenisse voor de wenkbrauwen

Elke behandeling in mijn schoonheidssalon in Spijkenisse is aan te vullen met het epileren of verven van de wenkbrauwen en wimpers. Natuurlijk kun je deze behandelingen ook los boeken. Ik bied een breed scala aan behandelingen aan met betrekking tot het gezicht, het verwijderen van lichaamshaar en de handen en voeten. Ook voor een manicure of pedicure in Spijkenisse bent u bij mij dus aan het juiste adres. Ik behandel daarbij zowel de nagels als de huid van de handen en voeten, en kan zelfs voetklachten behandelen zoals likdoorns en ingegroeide teennagels. Deze behandelingen zijn los te boeken, maar ook als aanvulling op een normale pedicurebehandeling. En als u wilt kunt u daarbij een voet- en onderbeenmassage boeken, dan stapt u gegarandeerd weer ontspannen de deur uit.

Schoonheidssalon Spijkenisse

Lichaamsmassages in Spijkenisse

Is een behandeling in mijn schoonheidssalon in Spijkenisse puur bedoeld om even een momentje voor uzelf te hebben? Hebt u eigenlijk geen huidklachten maar wilt u uzelf even verwennen? Dan kunt u bij mij natuurlijk ook een massage in Spijkenisse boeken. U heeft daarbij de keuze uit een Rug-Nek-Schouder massage, een Gehele Lichaamsmassage of een Deel massage. Alle massages worden gegeven met fijne, natuurlijke oliën en zijn bedoeld om even helemaal te ontspannen. Natuurlijk kunnen ze ook geboekt worden in combinatie met schoonheidsbehandelingen of een manicure of pedicure. Op dit manier loopt u niet alleen ontspannen, maar ook verzorgd de deur uit, net wat u wenst. Heeft u interesse in een van de behandelingen? Neem dan contact met me op, dan vertel ik u alles over wat er mogelijk is.